Kan rekommendera alla att jobba med Linda och Malin. Ni kommer inte att ångra Er – de är grymma!

Oscar Höglund, Co-Founder and CEO, Epidemic Sound

Jag är väldigt nöjd med det levererade urvalet av kandidater och imponerad över hastigheten och kvaliteten med vilken dessa levererades. Malin ägde processen och var mycket lösningsorienterad för alla inblandade. Slutligen representerade hon oss som uppdragsgivare på ett oklanderligt sätt. Och just det, vi anställde två personer istället för en som uppdraget ursprungligen gällde.

Fredrik Landelius, Director Sales, Underwriting & Service, Protector Forsikring ASA

Jag vill ge RIDE mina varmaste rekommendationer! Linda är effektiv, professionell och har en extremt god förmåga att förstå vad uppdraget handlar om. 

Emilie Andersson, COO & Co-funder, Lysa

RIDE hjälpte oss med rekryteringen av rollen Chief People & Culture. Linda förstod snabbt vad vi sökte, både vad gäller kompetens, personlighet och drivkraft. Jag kände mig trygg genom hela processen och Linda var proaktiv, tillgänglig och enkel att samarbeta med från start till sign. Jag kan varmt rekommendera Linda och RIDE!

Felix Mannheimer, Chief Commercial Officer, Epidemic Sound

Malin Dentler är en otroligt skicklig rekryterare som besitter alla goda egenskaper man kan önska. Hon är analytisk, effektiv och alltid steget före. Ser mycket fram emot att arbeta med Malin snart igen!

Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing, JLL

Vi på Axfood anlitade Malin Dentler då vi behövde anställa ett par Etablerare. Vi hade en tydligt bild på vår ”drömkandidat” vilket Malin levererade på ett proffsigt och bra sätt. Malin har en mycket god förmåga att förstå vilka behov och egenskaper vi efterfrågar och för att sedan snabbt presentera ett antal bra kandidater. Vi är jättenöjda över Malins rekryteringar och vi kan bara ge de bästa rekommendationerna till RIDE!

Markus Åberg, Affärsutvecklingschef Etablering, Axfood

Linda kopplades på rekryteringen av en Head of Account Management efter 6 månader av sökande och levererade snabbt långt över våra förhoppningar. Efter bara nån vecka hade hon hittat ett stort antal starka kandidater och jag slutade aldrig förvånas över hennes träffsäkra känsla för vad vi letade efter – både ur ett kulturellt och kompetensperspektiv. Jag kan varmt rekommendera Linda och RIDE!

Sofia Emthén, VP Global Sales, Epidemic Sound

Vi på Fastighetsbyrån AB anlitande RIDE när vi stod inför en akut uppkommen situation. Jag kände mig genast trygg då RIDE var inlyssnande, förstod uppdraget snabbt, agerade handlingskraftigt samt professionellt. Linda och Malin ställde upp och arbetade under röda dagar, kvällar och helger tillsammans med oss för att ta projektet framåt. På knappt fyra veckor var vi i mål, RIDE är en självklar affärspartner för mig också i framtiden!

Johan Bergman, Försäljningschef, Fastighetsbyrån AB

Jag anlitade Malin och RIDE när vi hade behov av en ny teamchef. Malin var mycket proffsig i sitt bemötande mot mig som rekryterande chef och jag fick även feedback från kandidaterna i processen att de haft en positiv upplevelse av kontakten. Malin såg till att det blev en effektiv process och att alltid ligga steget före med löpande dialog med mig och kandidaterna.  Tack för personligt engagemang för att hitta rätt kandidat!

Erica Holmberg, Head of Customer Relations, Lendo AB

I have worked with Linda/RIDE on several key recruitments on my team and my experience from this was everything you hope for a search process to be. Quickly understanding our needs, iterating and tweaking profiles, presenting awesome candidates, signing and closing candidates in a very short time.

Johan Mohlin, Chief Product Officer, Epidemic Sound

RIDEs expertis och effektivitet har varit en stor tillgång under vår senaste rekrytering. Tack vare deras kunskap om vårt befintliga team kunde de hitta kandidater som både passade rollbeskrivningen och företagets kultur.

Oscar Björklund, Investeringsansvarig, Lysa

Vi anlitade RIDE Executive Search när vi skulle tillsätta en viktig post i vårt bolag, processen var mycket smidig och effektiv. Malin Dentler har varit inlyssnande, jobbat proaktivt, lösningsorienterat och flexibelt. Resultatet blev en drömkandidat och RIDE är en självklar partner för oss vid framtida rekryteringar!

Gustaf Plyhm, Styrelseordförande och grundare, Valentum Partners

Vi anlitade Malin och RIDE i samband med att vi skulle rekrytera en för oss helt ny roll inom processutveckling och kommunikation med IT. Malin hjälpte oss att hitta rätt person genom ett fantastiskt engagemang. Hon letade brett och lyckades förmedla våra företagsvärderingar och vad som är viktigt för oss vilket ledde till att varje intervju var intressant och att vi snabbt hittade den vi var ute efter. Denna process var så bra att jag inte tvekade att använda Malin för vår nästa rekrytering, som även den blev en succé! Stort tack Malin och RIDE!

Alexander Fredriksson, Head of Affinity, Protector Forsikring ASA

Vi anlitade Malin Dentler på RIDE inför rekryteringen av en Senior Associate till JLL. Mycket professionell och effektiv process där vi kände ett genuint engagemang och driv genom hela samarbetet. Malin var proaktiv, stödjande och inlyssnande vilket gjorde att vi snabbt kunde identifiera lämpliga profiler för rollen. 

Lovisa Harryzon, Head of Corporate Account Management, JLL

Jag och Protector kan varmt rekommendera Ride. Den energin och hängivenheten de har till sitt arbete är beundransvärt. De har hjälpt mig och Protector i flertal utmanande rekryteringar och alltid levererat mer än vad som har förväntats av dem.

Andrés Thorleifsson, Head of Underwriting Protperty & Casualyt, Protector Forsikring ASA

Vi fick hjälp av Malin Dentler på RIDE när vi sökte efter en Ekonomiansvarig till vårt bolag Advokatfirman Sweger & Boström, hela processen har varit extremt smidig från start till mål då Malin förstod uppdraget snabbt och var proaktiv samt effektiv genom hela flödet. Hon har utmanat oss och tänkt utanför boxen samt sett bakom kandidaternas CV, tänkt ett steg till på vem som verkligen kommer att passa hos oss rent kulturmässigt, kopplat till drivkrafter och i deras personlighet etc. Vi har känt oss väldigt trygga genom hela processen och dessutom hört mycket väl om Malin från kandidaterna som tagit väldigt väl hand om dem, inte bara kandidaten som fick rollen utan även övriga. För oss känns det självklart att anlita Malin och RIDE i framtida rekryteringar då leveransen har varit över all förväntan!

Minna Boström, VD och Grundare, Advokatfirman Sweger & Boström

För mig som kandidat har processen, från första kontakt till avslut, varit en rakt igenom positiv upplevelse. Linda och Malin har under hela processen varit närvarande, tydliga, ärliga, peppande och professionella. De har fått mig att känna en trygghet och ett lugn som av naturliga skäl vanligtvis är svåra att uppnå i den utsatta situation som en rekryteringsprocess ändå är för en kandidat. De har dessutom varit måna om att säkerställa en perfekt match för båda parter (arbetsgivare och kandidat) vilket kan tyckas självklart för en framtida långsiktig framgång, men som jag som kandidat inte alla gånger upplevt i tidigare processer.
Sammanfattningsvis: Om jag själv vore på arbetsgivarsidan skulle jag inte tveka att vid behov anlita RIDE för ett proaktivt, professionellt och nära stöd i rekryteringsprocessen.

Maja Lok, Global Reward Director, Trustly

Jag är otroligt nöjd med rekryteringsprocessen och bemötandet hos både Linda/RIDE och Epidemic Sound! Mycket proffsigt, personligt och trevligt. Det som stack ut var känslan av att Linda stöttar båda parter och inte enbart för det rekryterande bolagets agenda. För mig som kandidat kändes det väldigt tryggt, jag fick uppfattningen att Linda minst lika mycket ville att det blir bra för mig, som för Epidemic. En bra match helt enkelt! En neutral stöttande part i det hela. Lindas sätt att kommunicera med mig var dessutom väldigt tydligt, vilket ytterligare stärkte känslan av en trygg och bra process. Och det är tyvärr ganska ovanligt! Så all in all – en kanonupplevelse för mig som kandidat! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarah Rundt, CRM & Marketing Automation Lead, Epidemic Sound

Jag blev kontaktad av Malin Dentler på RIDE. Malin är professionell, positiv och ambitiös. Genom hela processen har det tydligt framgått att hon vill det bästa både för mig, som kandidat i rekryteringsprocessen, men även för bolaget hon rekryterar åt. Malin har byggt upp en stark trygghet som opartisk och genom hela processen har det varit tydligt att hon vill ens bästa. Jag är mer än nöjd med den rekryteringsprocessen samt det bemötande jag fått av Malin!   

Jennie Boréius, Underwriter, Protector Forsikring ASA

As a candidate, I was very impressed with RIDE’s efficiency and professionalism during the entire recruitment process. The warmth and personal support with which Linda managed my recruitment made me feel looked after. I was always in the loop and genuinely felt that Linda had my best interest in mind. She ensured I met the right people, pushed the company to book the interviews and meetups quickly, and followed up with me personally even after I had signed the contract. Overall, an excellent experience!

Michael Rooseboom, Product Owner, Epidemic Sound

Jag blev kontaktad av RIDE för ett jobb som Affärsområdeschef. Hela processen genomfördes ytterst proffesionellt med lyhördhet, flexibilitet och diskretion. Tre viktiga saker för mig då jag vid tillfället arbetade på ett konkurrerande bolag. Som kandidat kände jag mig trygg genom hela processen.

P-A Henrell, Affärsområdeschef, Fastighetsbyrån AB

Som kandidat fick jag ett fantastiskt stöd genom hela rekryteringsprocessen. Linda är mycket professionell, varm och engagerad vilket jag kände genuint i möten och kontakt därefter. Jag upplevde att hela processen flöt på smidigt och Linda fanns tillgänglig och var flexibel kring allt det praktiska och planering som en rekrytering innebär. Linda var också väldigt mån om att allt skulle kännas rätt för mig som kandidat och var lyhörd för mina funderingar. Jag kan verkligen varmt rekommendera Linda och RIDE!

Clara Linde, Produktägare, Lysa

Tack Malin för en mycket bra rekryteringsprocess! Jag uppskattar ditt professionella och positiva bemötande genom hela processen. Jag har känt ett stort förtroende för att du gör det yttersta för att matchningen mellan mig och företaget ska bli rätt. Upplevelsen av processen har känts personlig, varm och ärlig.

Emelie Ehnhage, Underwriter, Protector Forsikring ASA

Jag blev kontaktad av Malin Dentler på RIDE Executive Search. Genom hela processen har Malin varit mycket positiv, professionell och visat ett stort engagemang för mig som kandidat. Hon har haft en kontinuerlig uppföljning och verkligen visat att hon trott på mig, från början till slut. Jag är mycket glad och nöjd av Malins bemötande och den roll jag blivit tillsatt.

Anna-Mona Jarallah, Associate, Office and Industrial Leasing, JLL

Jag fick som kandidat ett stort stöd av Linda – hon var med hela vägen och var mån om att lyssna in och ta hänsyn till mina tankar och funderingar, oavsett när sådana funderingar uppkom. Jag upplevde hela processen som mycket transparent och professionell. Linda var även noga med att det skulle kännas rätt personlighetsmässigt, vilket jag tycker är otroligt viktigt. Mina varmaste rekommendationer!

Jessica Saedén, Legal Counsel, Lysa

Jag hade under min rekryteringsprocess kontakt med Malin hela vägen och är otroligt nöjd med det bemötande jag fick. RIDE Executive Search med deras anställda hade en professionell men samtidigt genuin framtoning genom hela processen vilket jag uppskattade. Alla delmoment var effektivt planerade och all kontakt med Malin var smidig samt att hon var väldigt mån om att allt skulle gå rätt till. Jag kan verkligen varmt rekommendera RIDE för den som funderar över val av rekryterare!

Emma Johansson, Executive Project Manager, Valentum Partners